The Best Place to Invest Your Money ..

Je gezondheid , ik denk dat je gezondheid toch wel 1 van de meest belangrijke dingen is om in te investeren.

De overgrote meerderheid van de goede voornemens voor het nieuwe jaar houdt een belofte in om te proberen gezonder te worden, maar de meeste mensen merken dat hun vastberadenheid vervaagt .. een paar weken nadat de champagnekurken zijn geknapt en vaak al in de eerste week. Een studie die vorig jaar werd gepubliceerd, volgde 200 personen die goede voornemens voor het nieuwe jaar maakten. Uit de resultaten bleek dat meer dan 20% van de deelnemers aan de studie het binnen de eerste week opgaf, en meer dan 45% deed dit al na een maand.

Redenen voor de dramatische drop-off variëren, maar vaker wel dan niet bereiken mensen hun goede voornemens niet omdat ze zich niet goed voorbereiden voordat ze aan de slag gaan.

Dat moet dus anders, dat is niet goed zaken doen.

Bij Beter Worden staat gezondheid nr. 1 , wij zijn het gips de kundigheid die nodig is jou te helpen genezen en daar hoort ook een complementaire aanpak bij , in Amerika heet dat Functional Medicine daar weet men dat om iemand te helpen genezing iets is wat bij de persoon zelf begint , Life Style belangrijk is en als iets chronisch geworden is men op zoek moet naar wat de verstoring of blokkade is , dus wat is er dat opvalt, afwijkt van de wat men als normaal ervaart en daar samen met de persoon naar kijkt.

2 vragen dus voor jou :

  • Wat moet je doen om beter te worden
  • Wat moet je laten of niet meer doen om beter te worden

Je kan niet vandaag alles oplossen maar er wel vandaag mee beginnen

Onderzoek het dus

The Best Place to Invest Your Money ..

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven