Beter Worden doe je zo

1 % + is de Aanpak

Wil je gelijk hardcore dat kan , zet je mind erop en doe het

Als dat lukt is dat mooi , opgelost maar wat als je dingen hebt die niet duidelijk zijn en je er niet echt uitkomt

De oorzaak , beginnen bij het begin kan dan beter zijn , weten wat helpt en vandaar meer

Gezond worden is een proces en niet van de ene op de andere dag opgelost. Je moet er voor de lange termijn in zitten en je “ogen op de prijs” houden. Voor velen is het gemakkelijk om onderweg hun interesse te verliezen.

Je kan dit voorkomen door een stappenplan te hebben dat kan helpen. Het is tenslotte gemakkelijker om op het goede spoor te blijven als je ziet dat je acties positieve resultaten opleveren, als je weet wat goed moet zijn en een plan van aanpak voor maakt dan helpen de 2 vragen in het andere artikel je telkens weer om je op het spoor te houden. Zo kan het bv. zinvol zijn om een bloedtest bij de dokter te krijgen , bij een bloedtest gaat het niet alleen om het controleren van je cholesterolgehalte (hoewel dat ook belangrijk is). Er is meer informatie wat uit een bloedtests kan worden opgenomen, zoals het aantal bloedcellen, wat kan wijzen op problemen zoals bloedarmoede of infectie, en de niveaus van bloedchemicaliën, die een potentiële marker voor ziekte kunnen zijn.

Heb je die al gehad en is alles goed ..

Maar nog klachten dan zijn chronische zaken misschien niet onderzocht of heeft men niet alles bekeken, aanvullend onderzoek kan dan gewenst zijn en dan is het iets wat je wil weten, kijk dan of alles wel onderzocht is lees je in het is toch jouw gezondheid waar het om gaat en daar investeer je in.

“Begin” de weg naar gezondheid en holistisch welzijn met eenvoudige stappen die gemakkelijk in je dagelijks leven kunnen worden opgenomen.

Drink meer water
Wist je dat een goede hydratatie zoveel aspecten van je lichaam beïnvloedt? Van hersengezondheid en gewrichtssmering tot een gezonde spijsvertering en stofwisseling, water speelt een zeer belangrijke rol in je algehele gezondheid. Bovendien zijn de effecten van uitdroging ernstiger dan je zou denken – dus plan om dit jaar je dagelijkse waterinname te verhogen.

Oefen regelmatig
Net als bij hydratatie, beïnvloedt de juiste lichaamsbeweging je lichaam op veel manieren die verder gaan dan alleen je fysieke uiterlijk. Regelmatige lichaamsbeweging kan depressie verminderen en zelfs uw geheugen verbeteren. Het beste deel is dat je niet veel tijd hoeft te besteden of deel te nemen aan een extreme training om de vruchten te plukken. Wandel dagelijks

Krijg meer slaap
Kun je je de laatste keer herinneren dat je niet eens een beetje moe was? Hoe fijn zou het zijn om op dit moment een dutje te doen, al was het maar om wat van die vervelende, constante uitputting weg te slapen? Afgezien van vermoeidheid, wist je dat slaap (en er genoeg van krijgen) invloed heeft op je totale welzijn, inclusief de gezondheid van je hart? Slaap is de beste genezer ! En dat heb je nodig

Plan Onderzoek

Het kan zinvol zijn onderzoek vaker te doen, in sommige gevallen is het essentieel om op de hoogte te blijven dmv controles en screenings. Een goede behandeling bestaat ook uit opsporing en onderzoek, daar zit meer in dan je misschien wel denkt

Oefen mindfulness
Je hebt geen psychologiediploma nodig om je eigen opmerkzaamheid en zelfbewustzijn te verbeteren. Zelfs een basiskennis van hoe je geest werkt, zal zelfs helpen je gevoelens en emoties beter te identificeren en je een duidelijkere kijk geven om te begrijpen hoe je door interpersoonlijke interacties navigeert. Met de juiste mindset kun je een basis leggen voor een krachtige reis van zelfontdekking om een rijker, meer vervullend leven te leiden.

  • Een kalm hart is het leven van een mens
Beter Worden doe je zo

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven