In the air

$1.00

Zuurstof is essentieel voor het leven en ons lichaam heeft een bepaalde hoeveelheid zuurstof nodig om goed te kunnen functioneren. Zuurstof komt je lichaam binnen via neus of mond wanneer je ademt (inademt) en gaat via de longen in je bloedbaan. Eenmaal in je bloedbaan gaat de zuurstof vervolgens naar cellen in je hele lichaam. Al je cellen hebben zuurstof nodig om efficiënt energie te creëren, en je lichaam heeft energie nodig om al zijn processen te vervullen, zoals de spijsvertering en zelfs het denken.

Zodra uw cellen zuurstof gebruiken, maken ze koolstofdioxide aan. Je bloedbaan voert het koolstofdioxide vervolgens terug naar je longen en je ademt het uit (uitademen) door je mond of neus.

Gezonde rode bloed cellen daar draait het om

Categorie:

Beschrijving

Moe, geen uithoudingsvermogen

Nadat je zuurstof hebt ingeademd, gaat het door je longen en in je bloedbaan. De hoeveelheid zuurstof in uw bloed is het zuurstofgehalte van uw bloed. Je lichaam heeft een bepaalde hoeveelheid zuurstof nodig om goed te kunnen functioneren, en een laag zuurstofgehalte in het bloed kan tot ernstige complicaties leiden.

In the air

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “In the air” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven